Uw strategie

BLINCK.
Realiseert UW
BEDRIJFS-, VASTGOED- & WERKKAPITAALFINANCIERING

Weet u het nog? Wat was uw drijfveer om voor uzelf te starten? Of, als u niet de eigenaar bent, waarom is het bedrijf opgericht?

Als ondernemer kunt u de behoefte hebben aan een strategisch marketeer om de purpose van het bedrijf te kalibreren of opnieuw uit te vinden.

 

Blinck helpt u met het ontdekken van een onderscheidende waardepropositie. Het is onze passie om de purpose van uw bedrijf, Corporate Social Responsibility (CSR) en de winstgevendheid van een bedrijf naadloos in elkaar over te laten gaan. Een purpose moet geen lege huls zijn. Het is de belofte die je maakt naar je klant en bewezen moet worden in elke vezel van het bedrijf.

 

Bedrijven worden regelmatig gezien als belangrijke oorzaak van sociale, milieu- en economische problemen. Talloze wetenschappelijke studies tonen aan dat dit zeer goed hand in hand kunnen gaan. De perceptie dat de welvaart van bedrijven ten koste gaat van de bredere gemeenschap, wordt gelukkig verleden tijd.

 

Blinck neemt een vooraanstaande rol in het naadloos overgaan van duurzaam ondernemen en winstgevendheid. Met onze diepgaande kennis en ervaring over dit onderwerp helpen wij om de purpose (het doel) van ondernemingen opnieuw te herdefiniëren rond het creëren van Created Shared Value (CSR), oftewel  gemeenschappelijke of gedeelde waarde.

 

Hierbij verbetert het concurrentievermogen van een bedrijf, terwijl tegelijkertijd de economische en sociale condities in de gemeenschappen waarin het bedrijf opereert, worden bevorderd.