BLINCK.

Marketing & Strategie

Voor accountants & adviseurs

Uw strategie

Weet u het nog? Wat was uw drijfveer om voor uzelf te starten? Of, als u niet de eigenaar bent, waarom is het bedrijf opgericht?

Als professionele dienstverlener kunt u de behoefte hebben aan een strategisch marketeer om de purpose van het bedrijf te kalibreren of opnieuw uit te vinden.

 

Blinck helpt u met het ontdekken van een onderscheidende waardepropositie. Het is onze passie om de purpose van uw bedrijf, Corporate Social Responsibility (CSR) en de winstgevendheid van een bedrijf naadloos in elkaar over te laten gaan. Een purpose moet geen lege huls zijn. Het is de belofte die je maakt naar je klant en bewezen moet worden in elke vezel van het bedrijf.

 

Het bedrijven worden regelmatig gezien als belangrijke oorzaak van sociale, milieu- en economische problemen. De perceptie is dat de welvaart van bedrijven ten koste gaat van de bredere gemeenschap. Blinck neemt een vooraanstaande rol in het naadloos overgaan van duurzaam ondernemen en winstgevendheid. Met onze diepgaande kennis en ervaring over dit onderwerp helpen wij om de purpose (het doel) van ondernemingen opnieuw te herdefiniëren rond het creëren van ‘shared value’, oftewel  gemeenschappelijke of gedeelde waarde.

 

Het idee shared value kun je omschrijven als beleid en operationele activiteiten die het concurrentievermogen van een bedrijf verbeteren, terwijl tegelijkertijd de economische en sociale condities in de gemeenschappen waarin het bedrijf opereert, worden bevorderd.

ADDRES

Zonnedauwlaan 21

1433 WB Kudelstaart

Amsterdam

CONTACT

Tel: +31 6 24776739

Email: info@blinckmarketing.nl

© 2019 by Blinck Marketing