BLINCK.

Marketing & Strategie

Voor accountants & adviseurs

Marketing

Bij Blinck helpen we bedrijven waarde te creëren voor de klant. Bedrijven hebben werknemers nodig die klanten centraal zetten en die in staat zijn commerciële keuzes te maken.

Dagelijks zitten wij bij bedrijven aan de directietafel om over marketing te praten. Veel ondernemers denken dat marketing gaat over communicatie in plaats van een complete aanpak zoals; CRM, leadgeneratie en ‘go-to-market strategie’

Bij Blinck kijken wij naar marketing als beleids- en belevingsvraagstuk. Welke segmenten bedienen we? Wat bieden we ze aan? Via welk businessmodel?

Een samenwerking met Blinck zorgt ervoor dat u kunt winnen in uw markt

Ten eerste: omdat we een holistische kijk op marketing hebben waarbij wij change management, sales & accountmanagement, experience marketing en competentievaardigheden meenemen in onze aanpak.

Ten tweede: omdat we science based zijn. Onze adviezen zijn gebaseerd op de wetenschap.

Ten derde: we zijn zeer praktisch. Naast ons advies zorgen we voor de implementatie waarbij we graag persoonlijke begeleiding bieden. En dat laatste is onze drijfveer. Want wij krijgen energie als een ondernemer of werknemer een betere versie van zichzelf wordt, meer bevlogen is en met plezier naar het werk gaat.

 

Hoe ontwikkelen we de marketing-competenties?

Ons belangrijkste eindproduct zijn competente medewerkers die digitalisering kunnen adapteren. Digitalisering, is inmiddels een feit. Enerzijds is digitalisering onzichtbaar verweven in de commerciële processen, zoals met CRM. Anderzijds laten we ons ook door digitalisering gek maken. Het is een soort stoorzender en het leidt de aandacht af waar het echt om moet gaan namelijk, waardevolle klanten met je hart bedienen.

Vroeger beschouwden we marketing als (1) waarde voor de klant en (2) waarde voor het bedrijf. In de huidige tijd nu onderscheiden we vier niveaus:

Waarde voor (1) de klant, (2) het bedrijf, (3) de medewerkers en (4) voor de samenleving.

Dit betekent dat we nadenken over de waarde voor de klant en het bedrijf en tegelijkertijd nadenken of wat de organisatie doet goed is voor de medewerker en voor de samenleving. Op deze fronten moet u zich onderscheiden in een concurrerende markt. Dat vraagt om inzicht, overzicht en initiatief.